Songbor.Warmtekrachttransformator 20kVWat zijn de ontwikkelingsvooruitzichten nu?

  • vrijgavetijd:2022-05-20 17:03:18
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:257
  • Korte omschrijving:

    Songbor.,Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde tra

Artikel inhoud

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Songbor.Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Udine(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.


Songbor.Warmtekrachttransformator 20kVWat zijn de ontwikkelingsvooruitzichten nu?



Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord,Songbor.transformator met 1600-olie, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Verhoging van het proces van droge transformator?

Elektrische transformator

fabrikantVóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

lekkage van bout- of buisexterne draad


Songbor.Warmtekrachttransformator 20kVWat zijn de ontwikkelingsvooruitzichten nu?



Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

productieDe droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;,Songbor.Wat is de starttemperatuur van de droge transformator ventilator, ’ Idquo; D, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D D, D D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is,Songbor.Verschil tussen gelijkrichttransformator en transformator, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Songbor.lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Gambia.Overige productinformatie
  • YingzeNameOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformConstructie technologie

    YingzeNameOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformConstructie technologie

  • Herceg-NoviVaktransformator 630kVA prijsWat zijn de toepassingen van snijden?

    Herceg-NoviVaktransformator 630kVA prijsWat zijn de toepassingen van snijden?

  • Shijiazhuang CityHydraulische platformliftWat is het belangrijke doel van?

    Shijiazhuang CityHydraulische platformliftWat is het belangrijke doel van?

  • ZaandamNameElektrische gebogen armliftAnalyse van vooruitzichten voor industrieontwikkeling

    ZaandamNameElektrische gebogen armliftAnalyse van vooruitzichten voor industrieontwikkeling

  • ZaandamName50 ton hefplatformWat te doen om het sterker te maken?

    ZaandamName50 ton hefplatformWat te doen om het sterker te maken?

  • ZaandamNamePlateau schaar heftafelAnalyse van de kenmerken van de gebruikte materialen

    ZaandamNamePlateau schaar heftafelAnalyse van de kenmerken van de gebruikte materialen

  • ZaandamNameElektrische lift van aluminiumlegeringDe kracht van marktconcurrentie

    ZaandamNameElektrische lift van aluminiumlegeringDe kracht van marktconcurrentie

  • LetterkennyElektrische schaarliftVlotte start maar nog steeds zwak

    LetterkennyElektrische schaarliftVlotte start maar nog steeds zwak

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!