Angarsk.Transformer 5000KVA prijsVraagherstel, prijzen hebben nog ruimte voor verbetering

  • vrijgavetijd:2022-05-09 02:21:59
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:506
  • Korte omschrijving:

    Angarsk.,transformator met olieonderdompeling*Idquo; YN, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire

Artikel inhoud

transformator met olieonderdompeling

*Idquo; YN, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Angarsk.Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren,Angarsk.Is er olie in droge transformator, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

La AsuncionDe grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:


Angarsk.Transformer 5000KVA prijsVraagherstel, prijzen hebben nog ruimte voor verbetering



In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor,Angarsk.Wat zijn de bescherming voor olie ondergedompelde transformatoren, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Sincere serviceHet flenzen oppervlak is ongelijk de strijkbouten zijn los, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, wat resulteert in olielekkage.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.


Angarsk.Transformer 5000KVA prijsVraagherstel, prijzen hebben nog ruimte voor verbetering



In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Eerlijke dienstDe capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor,Angarsk.Test van droge transformatoren, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Angarsk.De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt

Gambia.Overige productinformatie
  • LatinaHydraulische lift van aluminiumlegeringDe functie van de klantenservice van het platform

    LatinaHydraulische lift van aluminiumlegeringDe functie van de klantenservice van het platform

  • PingshanCity in Canada12 meter mobiele liftWat te doen na analyse?

    PingshanCity in Canada12 meter mobiele liftWat te doen na analyse?

  • Lushoto.Prijs van 500 KVA-box type transformatorDe relevante basiskennis kan compleet zijn

    Lushoto.Prijs van 500 KVA-box type transformatorDe relevante basiskennis kan compleet zijn

  • Zhongshan.Klein huishoudelijk elektrisch hefplatformCapaciteitseffectiviteit

    Zhongshan.Klein huishoudelijk elektrisch hefplatformCapaciteitseffectiviteit

  • Zhongshan.30 meter hefplatform autoKan rimpels verminderen door het productieproces te beheersen

    Zhongshan.30 meter hefplatform autoKan rimpels verminderen door het productieproces te beheersen

  • Taocheng.Zelfhydraulisch hefplatformHoe de duurzaamheid van de levensduur te verbeteren?

    Taocheng.Zelfhydraulisch hefplatformHoe de duurzaamheid van de levensduur te verbeteren?

  • Rotterdam200 kg elektrische liftGids offerte:

    Rotterdam200 kg elektrische liftGids offerte:

  • RotterdamHefplatform voor het lossen van varkensProductbeschrijving:

    RotterdamHefplatform voor het lossen van varkensProductbeschrijving:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!