Bryansk.Technische parameters van de transformatorHoe speciale inspectiewerkzaamheden uit te voeren?

  • vrijgavetijd:2022-05-06 23:48:03
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:571
  • Korte omschrijving:

    Bryansk., gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebiedlekkage van bout- of buisexterne draad

Artikel inhoud
gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied

lekkage van bout- of buisexterne draad

Fabriek voor elektrische transformatoren

Bryansk.Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren,Bryansk.Hoeveel is een 250kVA box transformator,Bryansk.Soorten droge transformatoren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren,Bryansk.transformator voor omzetters, en dan trekken we het oliemonster.


Bryansk.Technische parameters van de transformatorHoe speciale inspectiewerkzaamheden uit te voeren?



Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Fabrikant van omzetters

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Uitstekende kwaliteitDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Fout oordeel van de transformator

Wiringwijze van droge transformator:


Bryansk.Technische parameters van de transformatorHoe speciale inspectiewerkzaamheden uit te voeren?



kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Direct materiaaltransformator-onderneming met olieonderdompeling

Hoe de droge transformator te onderhouden?

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Bryansk.Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Gambia.Overige productinformatie
  • Kemnitz.14 meter hefplatform vrachtwagenInnovatiemodel

    Kemnitz.14 meter hefplatform vrachtwagenInnovatiemodel

  • Nevin.platformGebruik gids

    Nevin.platformGebruik gids

  • torayKleine elektrische hydraulische liftHoe om te gaan met verschillende ontwikkelingsproblemen?

    torayKleine elektrische hydraulische liftHoe om te gaan met verschillende ontwikkelingsproblemen?

  • torayOphefbaar losplatformWelke kwaliteit is goed?

    torayOphefbaar losplatformWelke kwaliteit is goed?

  • toraySchroefhefplatformWat kan worden onderverdeeld in categorieën

    toraySchroefhefplatformWat kan worden onderverdeeld in categorieën

  • torayOphefdeur van aluminiumlegeringOnderhoud

    torayOphefdeur van aluminiumlegeringOnderhoud

  • Aurora.12 meter elektrische liftOntwikkelingstrend is goed

    Aurora.12 meter elektrische liftOntwikkelingstrend is goed

  • Las Palmastransformator voor droog type 1250kvaDe algehele sfeer is verbeterd

    Las Palmastransformator voor droog type 1250kvaDe algehele sfeer is verbeterd

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!