Navodari.Productienorm van droge transformatorenProfessionele markt ups en downs, zilver tien heeft

  • vrijgavetijd:2022-05-01 19:47:56
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:233
  • Korte omschrijving:

    Navodari.,Navodari.Prijs van de 800kVA-distributietransformator,Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformat

Artikel inhoud
Navodari.Prijs van de 800kVA-distributietransformator,

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken,Navodari.monster van een droogtype transformator, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Navodari.Voor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt,Navodari.Hoeveel is een 35kV Power Transformer, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Mokeguaworld.kgmDe schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Elektrische transformator-installatie

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.


Navodari.Productienorm van droge transformatorenProfessionele markt ups en downs, zilver tien heeft geen significante



De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

De step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten, zal het uitschakelen van de belasting stroom boogbranden tussen stroomonderbrekers, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.

fabrikant van droge transformatoren

Waar is het?Geluid bij faseuitval

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.


Navodari.Productienorm van droge transformatorenProfessionele markt ups en downs zilver tien heeft geen significante



Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

gemiddelde methodetransformator-onderneming met olieonderdompeling

Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

lekkage van bout- of buisexterne draad

Navodari.Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden

Gambia.Overige productinformatie
  • Mooi.Aluminium legering van de liftpijlerwerk cursus

    Mooi.Aluminium legering van de liftpijlerwerk cursus

  • Pavia.Kleine lift op de bouwplaatsHoe het model te verdelen?

    Pavia.Kleine lift op de bouwplaatsHoe het model te verdelen?

  • Jinjia.Substationele transformatorWat is de inhoud van de test?

    Jinjia.Substationele transformatorWat is de inhoud van de test?

  • Emmeloord.Vast hefplatform voor grote tonnageIndustrieontwikkeling zorgt voor nieuw momentum

    Emmeloord.Vast hefplatform voor grote tonnageIndustrieontwikkeling zorgt voor nieuw momentum

  • Emmeloord.Heftruck met platformMarktstatus en toekomstige ontwikkelingstrends

    Emmeloord.Heftruck met platformMarktstatus en toekomstige ontwikkelingstrends

  • TodelgekoHefplatform heffen hydraulische drukCorrosiebestendige kwaliteit

    TodelgekoHefplatform heffen hydraulische drukCorrosiebestendige kwaliteit

  • Evry op SeineElektrische lift op vier wielenSerie functie introductie:

    Evry op SeineElektrische lift op vier wielenSerie functie introductie:

  • Evry op Seine12 meter mobiel hefplatformVeld zal profiteren

    Evry op Seine12 meter mobiel hefplatformVeld zal profiteren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!