InovroclawElektronische hoogspanningstransformatorWijze van wegen

  • vrijgavetijd:2022-04-15 22:27:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:412
  • Korte omschrijving:

    Inovroclaw,De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis o

Artikel inhoud

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Fout oordeel van de transformator

InovroclawVeel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn,InovroclawTransformer 35KVA, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Dry type transformator bedrijf

Zeg.Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Wat is de bedrading van droge transformator?

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.


InovroclawElektronische hoogspanningstransformatorWijze van wegen



Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Transformer

Geluid bij faseuitval

Inspectie van de steekproefVóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Losse kernschroef

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;


InovroclawElektronische hoogspanningstransformatorWijze van wegen



Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd,InovroclawOverdracht van de testinhoud van droge transformatoren, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

KredietgarantieDoor het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie,Inovroclawtransformator gen, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

InovroclawFout oordeel van de transformator

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Gambia.Overige productinformatie
  • PakkenAuto gemonteerde lift van aluminiumlegeringSituatieanalyserapport exporteren

    PakkenAuto gemonteerde lift van aluminiumlegeringSituatieanalyserapport exporteren

  • Nantel.LiftMarktvraag neemt toe

    Nantel.LiftMarktvraag neemt toe

  • Mukono.Technische parameters van de transformatorIntroductie van voorzorgsmaatregelen

    Mukono.Technische parameters van de transformatorIntroductie van voorzorgsmaatregelen

  • Kleine winkelVast hefplatform vrachtwagenAnalyse van de redenen om veel gebruikt te worden

    Kleine winkelVast hefplatform vrachtwagenAnalyse van de redenen om veel gebruikt te worden

  • Kleine winkelHeftruck met schaartypeOriginele plek

    Kleine winkelHeftruck met schaartypeOriginele plek

  • KemonaCity in GermanyHydraulisch draaiend hefplatformEisen aan de werkomgeving

    KemonaCity in GermanyHydraulisch draaiend hefplatformEisen aan de werkomgeving

  • Delachten.Elektrische lift van aluminiumlegeringHoe is de kwaliteit van?

    Delachten.Elektrische lift van aluminiumlegeringHoe is de kwaliteit van?

  • Delachten.14 meter mobiel hefplatformHoe de nauwkeurigheid van machinale bewerkingen te controleren?

    Delachten.14 meter mobiel hefplatformHoe de nauwkeurigheid van machinale bewerkingen te controleren?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!