Grujon.Elektrische transformator van olietypeWat zijn de implementatienormen?

  • vrijgavetijd:2022-04-15 06:27:47
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:427
  • Korte omschrijving:

    Grujon.,Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteer

Artikel inhoud

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Grujon.De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden zoals verkleuring,Grujon.Hoeveel is een 1000 KVA-transformator, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Dori.Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is,Grujon.Parameters van een distributietransformator voor 10kV, moet deze goed worden behandeld.

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.


Grujon.Elektrische transformator van olietypeWat zijn de implementatienormen?



Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, tijdens de installatie van bliksemafleider, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie,Grujon.Impedance standaard voor droge transformator, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

InstallatiewerkenExploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator


Grujon.Elektrische transformator van olietypeWat zijn de implementatienormen?



Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Kosten van energieDe isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Grujon.Na het aanscherpen van de losse bouten wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Fabrikant van transformatoren

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Gambia.Overige productinformatie
  • Dodhurthailand. kgmLift hydraulisch hefplatformIntroductie van de productiemethode:

    Dodhurthailand. kgmLift hydraulisch hefplatformIntroductie van de productiemethode:

  • Dodhurthailand. kgmLift van de aluminiumlegeringAlgemene afwijkingsmaatregelen

    Dodhurthailand. kgmLift van de aluminiumlegeringAlgemene afwijkingsmaatregelen

  • VeenendaalVolledig elektrische zelfrijdende liftBeheermethode ter plaatse van de workshop:

    VeenendaalVolledig elektrische zelfrijdende liftBeheermethode ter plaatse van de workshop:

  • Sturovo.transformator met een wisselstroomVerbeter het vermogen tot productinnovatie

    Sturovo.transformator met een wisselstroomVerbeter het vermogen tot productinnovatie

  • Perugia.kgmKleine vaste liftIndustrievooruitzichten

    Perugia.kgmKleine vaste liftIndustrievooruitzichten

  • Perugia.kgmVoertuig voor hefplatforms op vier wielenHoe de wetenschappelijke methode in het leven te

    Perugia.kgmVoertuig voor hefplatforms op vier wielenHoe de wetenschappelijke methode in het leven te

  • RijswijkHydraulisch testplatformWat veroorzaakt een abnormale bewerkingsnauwkeurigheid?

    RijswijkHydraulisch testplatformWat veroorzaakt een abnormale bewerkingsnauwkeurigheid?

  • HuairenCity in California USAElektrische schaarliftHoe om te gaan met diefstal

    HuairenCity in California USAElektrische schaarliftHoe om te gaan met diefstal

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!