Ludasilunska.kgmElektrische boxtransformatorAnalyse van de juiste productiemethoden

  • vrijgavetijd:2022-04-14 08:27:47
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:579
  • Korte omschrijving:

    Ludasilunska.kgm, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegenGebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het do

Artikel inhoud
de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Ludasilunska.kgmDry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Palermo StadDe schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

transformator met olieonderdompeling

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit


Ludasilunska.kgmElektrische boxtransformatorAnalyse van de juiste productiemethoden



transformator-onderneming met olieonderdompeling

Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld,Ludasilunska.kgmTechnische parameters van scb10 droge transformator, maar het is geen groot land.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Goede kwaliteitElektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.


Ludasilunska.kgmElektrische boxtransformatorAnalyse van de juiste productiemethoden



De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Eerlijk beheerDe ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Transformer

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Ludasilunska.kgmPlug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen,Ludasilunska.kgmHoeveel is een 250kVA box transformator, naaldgaten zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Het productieproces van droge transformator is zeer proces

Gambia.Overige productinformatie
  • Shi Qieqing.Liften voor fabrieksgebruikJuiste keuze moet aandacht besteden aan het probleem

    Shi Qieqing.Liften voor fabrieksgebruikJuiste keuze moet aandacht besteden aan het probleem

  • Camara de LobosHerstelprijs van droge transformatorHet hoogseizoen komt eraan, de weg naar herstel i

    Camara de LobosHerstelprijs van droge transformatorHet hoogseizoen komt eraan, de weg naar herstel i

  • MentougouElektrisch hydraulisch hefplatform kleinZaken die de ontwikkeling van wetenschap en technol

    MentougouElektrisch hydraulisch hefplatform kleinZaken die de ontwikkeling van wetenschap en technol

  • MentougouHefplatformwagenDe kracht van marktconcurrentie

    MentougouHefplatformwagenDe kracht van marktconcurrentie

  • KemonaCity in GermanyIndustrieel hydraulisch hefplatformHoeveel is het

    KemonaCity in GermanyIndustrieel hydraulisch hefplatformHoeveel is het

  • Laytown.kgmKleine elektrische lier liftEncyclopedie kennis

    Laytown.kgmKleine elektrische lier liftEncyclopedie kennis

  • Laytown.kgmHefplatform voor het lossen van de fabriekAnalyse van de kenmerken van de gebruikte mater

    Laytown.kgmHefplatform voor het lossen van de fabriekAnalyse van de kenmerken van de gebruikte mater

  • Laytown.kgmHuurlift platformWat zijn de onderhoud- en onderhoudsprocedures?

    Laytown.kgmHuurlift platformWat zijn de onderhoud- en onderhoudsprocedures?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!