Gdynia.kgmDroge type 1250kva-transformatorDe techniek van buigen

  • vrijgavetijd:2022-04-13 20:27:47
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:500
  • Korte omschrijving:

    Gdynia.kgm,De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen v

Artikel inhoud

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast,Gdynia.kgmDoorstroom van droge transformatoren, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Gdynia.kgmTransformer

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Cesar.Fout oordeel van de transformator

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.


Gdynia.kgmDroge type 1250kva-transformatorDe techniek van buigen



In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging,Gdynia.kgmTechnologie van droge transformatoren, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Controleoor voor omzetters

Look van olie van gietijzeren delen

Zeer aanbevolenDe representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.


Gdynia.kgmDroge type 1250kva-transformatorDe techniek van buigen



Wat is de belangrijke rol van de transformator

Onderhoud van apparatuurkV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Transformer

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm,Gdynia.kgmTransformer 35KVA, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Gambia.Overige productinformatie
  • Handan CityElektrische lift met blauwe dekkingDe oorspronkelijke ontwerpintentie

    Handan CityElektrische lift met blauwe dekkingDe oorspronkelijke ontwerpintentie

  • Handan CityWerkplaats hefplatformRecent geciteerde fabrikanten

    Handan CityWerkplaats hefplatformRecent geciteerde fabrikanten

  • Handan CityHydraulische hefplatformliftAnalyseer het ontwikkelingspad van de huidige industrie

    Handan CityHydraulische hefplatformliftAnalyseer het ontwikkelingspad van de huidige industrie

  • Handan City4-zuinige aluminiumlegeringsliftProfessionele testtools

    Handan City4-zuinige aluminiumlegeringsliftProfessionele testtools

  • Bin Qirdan.Status Grid transformator won het bodSpecificeer nieuwe economische coördinaten

    Bin Qirdan.Status Grid transformator won het bodSpecificeer nieuwe economische coördinaten

  • Berlin SchoenebergVast hef- en losplatformHoe u de apparatuur kiest die bij u past

    Berlin SchoenebergVast hef- en losplatformHoe u de apparatuur kiest die bij u past

  • Berlin SchoenebergHefplatformvoertuig op grote hoogteWat zijn de basisvereisten voor productie?

    Berlin SchoenebergHefplatformvoertuig op grote hoogteWat zijn de basisvereisten voor productie?

  • Zwedurthailand.kgmDubbel hydraulisch hefplatformKunnen er ondergrondse werkzaamheden worden uitgevoe

    Zwedurthailand.kgmDubbel hydraulisch hefplatformKunnen er ondergrondse werkzaamheden worden uitgevoe

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!